CSENDO - Színes festés alap program

Felnőttoktatási nyilvántartási szám: 00103-2011

A program elvégzésének előfeltétele a 4 napos Rajz alap program előzetes elvégzése. Ha máshol végezted el az alap programot, akkor is szeretettel várak, viszont kérem, hogy jelentkezés előtt keress meg telefonon, hogy egyeztessünk néhány fontos részletet!Egy újabb világ - a színek világa nyílik meg előtted ezen a programon. Ahogyan a rajzolásnál látni kellett a teret, festéshez először látni kell a színeket, és akkor vagy képes kikeverni és megfesteni azokat. Minden színnek végtelen sok árnyalata létezik, és ez alatt a három nap alatt minden gyakorlat és alkotás a színek érzékelését, és megjelenítésének élvezetes elsajátítását szolgálja. A program során akrill festéket használunk, melynek segítségével az alap programon elsajátított öt érzékelést egy teljesen eltérő eszköz használatán keresztül fejlesztjük.

Egyszerű gyakorlatokkal kezdünk, majd izgalmas absztrakt képet készítünk, melynek végeredménye még előtted is titok lesz, amíg el nem készül, és a harmadik napon egy csendéletet festünk, melyet szintén büszkén akaszthatsz majd a falra. A három nap során kisméretű természeti képek festése teszi még izgalmasabbá a programot. A világ egyszeriben még színesebbé válik a szemedben, és bármit képes leszel lefesteni a saját stílusodban. Szeretettel várlak erre az új, izgalmas programra.

Részvételi díj: 50.000 Ft (tartalmazza a szükséges eszközöket: ecsetek, festékek, stb.)
Ismétlés: saját eszközeiddel 20.000 Ft, új eszközcsomaggal 30.000 Ft.

 Programvezető: Tóth Nerella

1998-tól kezdődően édesanyja, Csattos Ilona személyes képzésében részesült, aki Magyarországon elsőként kezdte a Jobb agyféltekés Művészképző programok oktatását. Ilona képesítését és engedélyét Kristin Ward és Deby Doloff oktatóktól kapta 1998-ban. Nerella ismereteit azóta Dr. Betty Edwards fiának, Brian Bomeislernek programjain is bővítette az Egyesült Államokban.


 

 

Egy kis ízelítő az elérhető eredményről

Természeti képek

   

Csendélet - valós modellről

  

Absztrakt színtanulmányok